Αγαπητά μέλη,

Μια Νέα Χρονιά ξεκίνησε και η Λέσχη μας την υποδέχτηκε, όπως κάθε φορά, με συναισθήματα χαράς, ελπίδας, αισιοδοξίας και κυρίως με θετική διάθεση και Αγάπη, στην τακτική ετήσια εκλογοαπολογιστική μας συνέλευση στην έδρα μας, στο Μοσχοπόδι Θηβών.

Η συνάντησή μας αυτή είχε πολλές εκπλήξεις! Τραγουδιστές και τραγουδίστριες, τα ταλέντα μας και όχι μόνο, τραγούδησαν αγαπημένα τους τραγούδια (καραόκε) και
δημιουργήθηκε μεγάλο γλέντι, σαν αυτά που η Λέσχη μας ξέρει να κάνει!!! Μαγείρισσες διαγωνίστηκαν σε ψήσιμο τυρόπιτας!

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση σε πολύ καλό κλίμα και, όπως γνωρίζετε, προτάθηκαν υποψηφιότητες μόνο γυναικών, σε μια προσπάθεια να καταδειχτεί – και δια αυτού του τρόπου – ότι η Λέσχη μας έχει και κοινωνικές ευαισθησίες…

Το Σαββατόβραδο, στην κοπή της βασιλόπιτας, το παραδοσιακό μας γλέντι με ζωντανή μουσική και πλούσια δώρα από φίλους χορηγούς, που πάντα μας στηρίζουν και δείχνουν την εκτίμησή τους στη Λέσχη μας.

Η διαδικασία των εκλογών την Κυριακή «κύλησε» ομαλά και τα αποτελέσματα σας είναι γνωστά.

Υποσχεθήκαμε να είμαστε ακόμα περισσότερες/οι (και θα προσπαθήσουμε όλες και όλοι γι αυτό!) στην επόμενη συνάντηση για την Αποκριά για την οποία θα έχετε ενημέρωση όσο πιο σύντομα γίνεται.

Από το Δ.Σ.
Αλέκα, Βίλλυ, Γεωργία, Γεωργία, Δήμητρα, Ελισσάβετ, Φόνη.

 

Back to top