Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της ΕΛΑΤ, στο φιλόξενο, όπως πάντα, χώρο του Μοσχοποδίου. Τα παρόντα μέλη μετά την ενημέρωση από το Δ.Σ. και την συζήτηση που ακολούθησε σε κλίμα συναίνεσης και καλοπροαίρετης κριτικής, ενέκριναν τα πεπραγμένα και τις δραστηριότητες που προγραμματίζονται για το 2023.

Η προσέλευση των μελών ξεκίνησε από την Πέμπτη, ενώ το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή για την κοπή της πίτας, με φαγητό, τραγούδι, χορό και λαχειοφόρο με αρκετά δώρα, προσφορά των χορηγών της Λέσχης, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ.

Απευθύνουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμο Θήβας που για μια ακόμη χρονιά διευκόλυνε την παραμονή μας στο Μοσχοπόδι, καθώς και στο εστιατόριο «Μπάρμπα-Γιάννης» για την ζεστή του φιλοξενία.

Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλα τα μέλη για την συμμετοχή και την καλή τους διάθεση και περιμένουμε ακόμα περισσότερους φίλους - μέλη της Λέσχης να πλαισιώσουν τις δράσεις μας με τις προτάσεις τους, την καλόπιστη κριτική και την προσφορά τους!

Ευχόμαστε καλή αντάμωση ξανά στην επόμενη εξόρμησή μας!

Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Δημ. Γαλάνης - Πρόεδρος
Δημ. Σπηλιωτόπουλος - Γεν.Γραμματέας

Back to top