Ένα αξέχαστο Πάσχα στο Καρπερό!

  Αγαπημένα μέλη μας,  

Οι μέρες κυλάνε, απομακρυνόμαστε από το Πάσχα που περάσαμε στο Καρπερό,  αλλά η εμπειρία αυτή θα μείνει έντονη ανάμνηση μέσα μας, διότι απλά…. 

 ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

Το τοπίο πανέμορφο, παραδεισένιο, με καταπληκτική θέα, ο καιρός …μαζί μας, τα μέλη του Συλλόγου που μας φιλοξενούσαν πραγματικοί οικοδεσπότες του… «Ξένιου Δία», η διάθεση ΟΛΩΝ μας γιορτινή, η ομοψυχία της Λέσχης μας για άλλη μια φορά συγκινητική αλλά κυρίως η συμμετοχή και ο εθελοντισμός αναδείχτηκαν και πάλι ύψιστες αξίες για την επιτυχία και αυτής της συνάντησής μας. 

Σαν Δ. Σ. επιθυμούμε μέσα από την καρδιά μας να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ όλες και όλους για τη συμβολή σας σε αυτή τη χαρά! Επιτρέψτε μας κάποιες ιδιαίτερες αναφορές σε μέλη μας, (έστω και με κίνδυνο να ξεχάσουμε κάποιους/ες), που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της Γιορτής και στη διασκέδαση όλων μας.

Την Εύα Σουτάκη και το Θόδωρο Βλαχογιάννη, που έφεραν το δικό τους τρέιλερ προκειμένου να έχουμε τα απαραίτητα (ηχητικά, σούβλες, ψησταριά, ταψιά, πανό, κλπ, κλπ.), διότι, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, δεν κατέστη δυνατό να μετακινηθεί η μπαγκαζιέρα της Λέσχης μας. Τη Δήμητρα Παντέλου και τον Άρη πανταχού παρόντες (στα πανό, στο ψήσιμο, στο μοίρασμα, στο σούβλισμα, στην προσφορά…). Την Αγγελική Αντωνίου που με τα χεράκια της κατασκεύασε τις «κοτούλες» πασχαλινά αναμνηστικά δωράκια και μοίρασε σε όλους μας. Τον Γιώργο Ξένο που πρώτος έφτασε στο χώρο και βοήθησε τα μέλη μας κατά την άφιξή τους. Τον Αντρέα Παναγόπουλο, μόνιμο μουσικό – d.j. μας !!! Όλους τους ψήστες μας!!! Όσους/σες έπλυναν τα ταψιά μας.  Όλους και όλες τους/τις χορευτές/τριες, τραγουδιστές/στριες: τον Νικόλα Κάκκο, τον Φίλιππο Σταυρίδη, τον Χρήστο Λεοντζίνη, τον Νίκο, από Το Φυσιολατρικό Σύλλογο Καρπερού,  αδελφό της Σοφίας Μανισιώτη.  Ξεχωριστά να αναφέρουμε τον Μάνο Καραμβάση που η «βυζαντινή» μελωδία της φωνής του γαλήνεψε την ψυχή μας και ενθουσίασε τους ντόπιους στην Εκκλησιά. Δεν θα ξεχάσουμε τον Παύλο με το αρμόνιό του, που τήρησε την υπόσχεσή του από την Κοζάνη και ήρθε! Ευχαριστούμε όλα τα παρόντα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας!!!

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Δεσκάτης, τον Αντιδήμαρχο, τον Αντιπεριφεριάρχη, που μας επισκέφτηκαν και υποσχέθηκαν να βοηθήσουν τον Σύλλογο στη βελτίωση του Πάρκου αυτού.

Ιδιαίτερα,  βεβαίως, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τη Σοφία Μανισιώτη, το Χάρη Στεφόπουλο, τον Αντώνη Μυρτσιώτη από τον Φυσιολατρικό Σύλλογο Καρπερού, που υπηρετούν τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ με πλήρη συνείδηση, που ήταν συνέχεια κοντά μας και μας έδωσαν απλόχερα  Ο ΤΙ  χρειαστήκαμε.

Η πολύ ωραία ατμόσφαιρα που «απλώθηκε» κατά τη διαμονή μας εκεί χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, η καλή διάθεση όλων μας,  τα θετικά συναισθήματα που κυριάρχησαν στις καρδιές μας, οι ανθρώπινες, φιλικές, σχέσεις με όσους κατοίκους του Καρπερού ήρθαμε σε επικοινωνία ακόμα και το απρόσμενα πετυχημένο γλεντάκι στην καφετέρια, ολοκληρώθηκαν με την Αδελφοποίηση των δύο Συλλόγων μας. Επιστέγασμα, συμβολικά,  το φύτεμα δύο ελιών και η υπογραφή Κοινού Μνημονίου από τους προέδρους των δύο Συλλόγων. Ήταν  σημαντική στιγμή για μας, στο βαθμό μάλιστα που είναι η πρώτη Αδελφοποίηση που υλοποιεί η Λέσχη μας. 

                      Τέλος, ενδεικτικό του ότι θα είναι για όλες και όλους 

                                Ένα αξέχαστο Πάσχα στο Καρπερό,

η πρόταση που έγινε από πολλά μέλη μας να γιορτάζουμε κάθε φορά το Πάσχα εκεί, στο Πάρκο του Αγ. Αθανασίου στο Καρπερό!!!! Να γίνει «θεσμός»! 

Με την ευχή για ΥΓΕΙΑ και ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,

Περιμένουμε την επόμενη συνάντηση με λαχτάρα,

Σύντομα θα έχουμε νεώτερα, ελπίζουμε,

Εγκάρδιους Χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ.

Back to top