Αγαπημένα μας μέλη,
Στο «δρόμο» προς την Άνοιξη και την Ανάσταση, στο Καρπερό Δεσκάτης, από 02 – 12 /05/24.

Ποια μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση και –γιατί όχι – και τιμή για μας, το Δ.Σ. της Λέσχης μας, να τιμήσετε

την επιλογή μας, να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας να υποδεχτούμε όλες και όλοι μαζί την Άνοιξη και την Ανάσταση, στο Πάρκο Αγ.Αθανασίου, στο Καρπερό του Δήμου Δεσκάτης, ένα πανέμορφο τόπο με καταπληκτικούς Ανθρώπους;!

Πολλά μέλη μας γνωρίζουν την τοποθεσία αυτή και μάλιστα την περιγράφουν ως «παράδεισο», για να εξάρουν την ομορφιά του τοπίου! Γι αυτό αποφασίσαμε την μεγαλύτερη Γιορτή της Αγάπης και της Φύσης να την ζήσουμε εκεί όλες και όλοι ΜΑΖΙ! Να δώσουμε την ευκαιρία σε εκείνες και εκείνους που αγάπησαν αυτό τον τόπο να ξαναβρεθούν εκεί και σε εκείνες/νους που δεν έχουν ξαναπάει να μη χάσουν μια τόσο όμορφη εμπειρία! Και επειδή τα ωραία πράγματα γίνονται πιο ωραία όταν τα μοιράζεσαι, σας καλούμε σε μια αξέχαστη – νομίζουμε – συνάντηση! 

Θα έχετε, πιθανά, ακούσει ότι, Εθελοντές του Φυσιολατρικού Συλλόγου του Καρπερού φροντίζουν αυτό το πάρκο με μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον, δημιουργώντας συνθήκες άνετης παραμονής, παρέχοντας υποδομές τις οποίες βελτιώνουν συνεχώς και έτσι  υποδέχονται φιλόξενα, ως άριστοι οικοδεσπότες, τους επισκέπτες τους! Σε αυτό το γεγονός αποδίδουμε μεγάλη σημασία και θα «λειτουργήσει σχεσιοδυναμικά» ελπίζουμε! Ίσως μπορέσουμε π.χ. να αναδείξουμε και μεις το φυσιολατρικό χαρακτήρα της Λέσχης μας, τον εθελοντισμό μας, τη στήριξή μας στο έργο τους.

Η Πρωτομαγιά, επίσης, που θα γιορταστεί την Τρίτη του Πάσχα, είναι καταπληκτική σύμπτωση που μας δίνει «αφορμή» για ένα ακόμη γλέντι στην εξοχή! Έτσι θα ικανοποιήσουμε και εκείνα τα μέλη μας που θα έρθουν λίγο αργότερα….Εννοείται, όπως πάντα, με το ομοτράπεζό μας, τη μουσική μας, το κέφι μας, τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια μας, τις βόλτες μας, επίσκεψη σε μοναστήρια της περιοχής… 

Σχετικά με τα ιδιαίτερα παραδοσιακά φαγητά αυτών των ημερών, (μαγειρίτσα, αρνιά), πολύ κοντά μας είναι κρεοπωλεία, ταβέρνες κλπ. Έχουμε στη διάθεση μας τα τηλέφωνά τους (για όποιον ενδιαφέρεται) και ήδη έχουμε επικοινωνήσει, «διερευνώντας» ικανότητές τους για εξυπηρέτησή μας. Είναι όμως απαραίτητο να γνωρίζουν και αυτοί, όσο πιο γρήγορα γίνεται, πόσοι θα χρειαστούμε τι. Είναι απαραίτητο, για λόγους χωροταξικούς, επίσης, να γνωρίζει ο Σύλλογός τους πόσα αυτοκινούμενα θα είμαστε προκειμένου να οριοθετήσουν για μας την έκταση που θα χρειαστούμε, για την περίπτωση που θα έχουν και άλλους επισκέπτες. 

Γενικά για καλύτερη οργάνωση, αγαπημένα μας μέλη

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ την  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ έγκαιρα κάθε φορά. 

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, λοιπόν: 

                Δηλώστε ότι θα 'ρθείτε στα τηλέφωνα,  

                  697 546 5817  και   694 7177 074. 

                        (με sms, σας παρακαλούμε)  

 

(Θα λάβετε σύντομα λεπτομέρειες σχετικά με μουσική – ζωντανή ή d.j. (!), για προσφορά της Λέσχης μας, για ψήσιμο, συντεταγμένες κλπ.).

Ας διαδώσουμε την ύπαρξη της  Λέσχη μας!

Ας καλέσουμε νέα μέλη κοντά μας!

Να γίνουμε περισσότεροι/ρες!

                                     

Σας περιμένουμε!

Το Δ.Σ.

Back to top