gravia

 

Αγαπημένα μας μέλη,
Με μεγάλη χαρά θέλουμε να σας καλέσουμε σε μια ξεχωριστή ανοιξιάτικη, απριλιάτικη συνάντηση, στο Κτήμα Κλέτσα στη Γραβιά, από 19 έως 22 Απριλίου!
Ξεχωριστή διότι:
1 ον Είναι πανέμορφο το τοπίο και ο χώρος του Κτήματος με όλες τις ανέσεις. (Είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχετε ανοίξει google (!) και έχετε δει φωτο).


2 ον Σκεφτόμαστε το πρόγραμμα αυτής της συνάντησης να είναι διαφορετικό.

Θα είναι από 19 έως 22 Απριλίου, σχετικά λίγος χρόνος, οπότε καλό είναι να κυλήσει ήσυχα, ήρεμα, με δραστηριότητες πρωτότυπες, ιδιαίτερες, που θα μας διασκεδάσουν και μόνη προϋπόθεση της επιτυχίας αυτών είναι η καλή μας διάθεση για να συμμετέχουμε όλες και όλοι!

Είχαμε μια πρόταση από το μέλος μας Χαρά Ταγλή, για μια δραστηριότητα στην Κοζάνη, όμως εκεί ήταν δύσκολη η υλοποίησή της. Αυτή η πρόταση μας έδωσε το θάρρος να προχωρήσουμε σε διάφορες ιδέες που κατά καιρούς σκεφτόμαστε, αλλά δεν είναι πάντα ικανές οι συνθήκες για να πραγματοποιηθούν. Νομίζουμε, έτσι όπως θα είμαστε εκεί, θα είναι ιδανικά!

Επιτρέψτε μας να κρατήσουμε την έκπληξη!
Ωστόσο, όποια, όποιος έχει κάποια ιδέα για το πώς θα ήθελε να περάσουμε ήσυχα, όμορφα, όλοι μαζί και κυρίως χωρίς πρόγραμμα εντατικό, χωρίς μετακινήσεις, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας μιλήσει.
Χρέωση : ειδική τιμή για τη Λέσχη μας, για όλες τις συγκεκριμένες ημέρες μόνο, 5 ευρώ ανά τροχόσπιτο!!!
Οι συντεταγμένες θα σας δωθούν μία εβδομάδα πριν την εκδρομή!

Για το Δ.Σ

Back to top