Οι σκοποί της Λέσχης όπως καθορίζονται από το καταστατικό μας είναι η διάδοση του τρόπου ζωής με το αυτοκινούμενο , οι παρεμβάσεις σε οικολογικά θέματα , η σχεδίαση και οργάνωση εξορμήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό , η συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες για εκδηλώσεις ιστορικού , ψυχαγωγικού ,πολιτιστικού ,οικολογικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος.
Στα πλαίσια των σκοπών της Λέσχης το Δ.Σ επιθυμεί να σχεδιασθούν και οργανωθούν εξορμήσεις στα διάφορα εδαφικά διαμερίσματα της χώρας μας ( Πελοπόννησος , Δυτική Ελλάδα , Ήπειρος , Μακεδονία , Θράκη , Θεσσαλία ,Στερεά Ελλάδα, Κρήτη κ.τ.λ) για χρονικό διάστημα ανάλογα
10-20 ημερών.

Οι παραπάνω εξορμήσεις πέρα από το ψυχαγωγικό κομμάτι αποβλέπουν στο να επισκεφτούν και να γνωρίσουν τα μέλη μας τα αξιοθέατα του τόπου μας , την ιστορία και τις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες των διαφόρων περιοχών.
Για να υλοποιηθεί η εν λόγω δραστηριότητα θα πρέπει να προηγηθεί αναγνώριση της διαδρομής , να συνταχθεί λεπτομερές πρόγραμμα , να προσδιορισθούν οι σταθμοί για διαμονή σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, να σχεδιασθούν τα σημεία εφοδιασμού σε νερό και παράλληλης διάθεσης των μαύρων και γκρίζων αποβλήτων , να προγραμματιστούν οι επισκέψεις- ενημερώσεις στα αξιοθέατα της κάθε περιοχής και να εντοπιστούν πιθανοί χώροι νυχτερινής ψυχαγωγίας των μελών κ.τ.λ.
Για την υλοποίηση των εξορμήσεων αυτών πρέπει ένα ή δύο αυτοκινούμενα να προηγηθούν έγκαιρα να διανύσουν το δρομολόγιο που θα ακολουθηθεί και να σχεδιάσουν με κάθε λεπτομέρεια την όλη εξόρμηση.
Το Δ.Σ απεφάσισε αυτές οι εκδρομές να γίνονται Άνοιξη ή Φθινόπωρο και η πρώτη από αυτού του είδους να γίνει το προσεχές Φθινόπωρο στην Πελοπόννησο (γύρος Πελοποννήσου) ή και σε κάποια άλλη περιοχή μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
Όσοι από τα μέλη μας επιθυμούν να προηγηθούν της εκδρομής για να προετοιμάσουν με κάθε λεπτομέρεια όπως καθορίζεται παραπάνω την εκδήλωση να επικοινωνήσουν με τον εκάστοτε πρόεδρο της Λέσχης.

Back to top