Θα μαζευτούμε κοντά στην παραλία στην Αντίκυρα από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Θα πάμε βόλτα στη Μονή Οσίου Λουκά (ένα από τα σημαντικότερα μνημεία μεσοβυζαντινής τέχνης και αρχιτεκτονικής το οποίο περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ), θα πάμε στο ηρωικό Δίστομο, και σε κοντινή μεταλλευτική επιχείρηση. Θα χορέψουμε σε μπαλ μασκέ και θα εγκαινιάσουμε την καινούργια μας μαρμίττα με φαγητό που θα ετοιμάσει για όλους μας ο σεφ της ΕΛΑΤ Στέλιος. Θα κάνουμε εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας, θα δούμε τα τοπικά καρναβάλια και θα πετάξουμε χαρταετούς. 

Συντεταγμένες 38ο22΄29" 22ο37'37"

Αναλυτικό Πρόγραμμα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/2 Άφιξη των μελών στο χώρο στάθμευσης.
7 μ.μ: Συνεδρίαση Δ.Σ Λέσχης.(Τα μέλη μας μπορούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση).
7μ.μ: Άναμμα φωτιάς στο χώρο στάθμευσης , μουσική βραδιά με κιθάρες κ.τ.λ από μέλη της Λέσχης.
Δηλώνουμε συμμετοχή στις εκδηλώσεις.
ΣΑΒΒΑΤΟ 1/3 9π.μ: Επιβίβαση σε λεωφορεία για μετακίνηση στα παρακάτω αξιοθέατα
α. Εργοστάσιο Αλουμινίου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ (πρώην ΠΕΣΙΝΕ)
β. Μουσείο Διστόμου.
γ. Μοναστήρι ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ.
2μ.μ: Επιστροφή στον χώρο στάθμευσης.
5μ.μ: Το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Δρώμενο για μικρούς και μεγάλους στην παραλία της Αντίκυρας (Έπαθλο 150 ευρώ).
8.30μ.μ:Γλέντι για όλα τα μέλη στο κατάστημα CASTELLO(παραλία Αντίκυρας). Κόστος συμμετοχής με πλήρες φαγητό και κρασί 11 ευρώ. Για τα παιδιά 5 ευρώ. Το μουσικοχορευτικό κομμάτι θα επιμεληθεί μουσικός.
ΚΥΡΙΑΚΗ 2/3
10-11.30π.μ: Καθαριότητα από εθελοντές , μέλη της Λέσχης, στη διαδρομή Αντίκυρα-Αγ. Ισίδωρος.
12.30μ.μ: Γεύμα ομοτράπεζο στο χώρο στάθμευσης για όλα τα μέλη. Οι σούβλες της Λέσχης θα ψήσουν ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ . Το μουσικοχορευτικό κομμάτι θα καλύψει ο Ανδρέας Παναγόπουλος.
4μ.μ: Παρέλαση αποκριάτικων αρμάτων στην παραλία της Αντίκυρας. Θα συμμετέχει και η Λέσχη.
7μ.μ: Δρώμενο μέσα στη θάλασσα στην παραλία της Αντίκυρας (ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ).
10μ.μ:Πάρτυ MASKEγια το κοινό στο ξενοδοχείο ARIMAR(λιμάνι Αντίκυρας). Μπορούν να συμμετέχουν και τα μέλη μας. Συμμετοχή 5 ευρώ το ποτό.
ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/3
9π.μ-1μ.μ: Το καζάνι της Λέσχης θα μαγειρέψει στο χώρο στάθμευσης παραδοσιακή ΦΑΣΟΛΑΔΑ για όλα τα μέλη μας, με την επιμέλεια του σεφ της ΕΛΑΤ Στέλιου. Θα χορέψουμε με το ηχοσύστημα του Ανδρέα ο οποίος θα επιμεληθεί του προγράμματος.
Μην παραλείψετε να ασχοληθείτε με τον χαρταετό σας. Όποιος τον σηκώσει πιο ψηλά ή τον στείλει πιο μακριά θα τιμηθεί αναλόγως........

Στο γλέντι μας του Σαββάτου στο CASTELLO έχουν προσκληθεί οι κ.κ Δήμαρχος ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ, ο Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας.  Θα τους προσφερθούν αναμνηστικά της Λέσχης.

Back to top