05 Οκτωβρίου 2022

Ανακοίνωση

Αγαπημένα μέλη της Λέσχης μας,

Σας ενημερώνουμε ότι την 1η Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευσή μας, στο Μοσχοπόδι Θηβών, όπως σας είχε προαναγγελθεί και είχατε λάβει όλες και όλοι πρόσκληση – κάλεσμα.

Συσχετίζοντας διάφορους παράγοντες γίνεται μια πρώτη εκτίμηση αναφορικά με την συμμετοχή των μελών και θεωρείται σχετικά ικανοποιητική.

Ωστόσο, θα επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά, την επιβεβαιωμένη – εδραιωμένη επιθυμία όλων των μελών μας, όταν γίνεται συνάντησή μας (εκδρομής ή Συνέλευσης) να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι, αν όχι όλες και όλοι!

Τα θέματα της Έκτακτης Συνέλευσής μας ήταν –ίσως- δύσκολα από πολλές πλευρές.

Γι αυτό εξάλλου και η ανάγκη του «έκτακτου» χαρακτήρα της.

H συζήτηση, όμως, έγινε σε κλίμα ειλικρίνειας, καλόπιστης κριτικής, εξηγήσεων, αυτοκριτικής διάθεσης, αναστοχασμού σε γεγονότα.

Έγιναν λυτρωτικές υπερβάσεις!

Δημιουργήθηκαν, δηλαδή, με την συμβολή όλων, συνθήκες Διαλόγου με τον Πολιτισμό που απαιτεί μια τέτοια Λέσχη, σαν την δικιά μας!

Επαναβεβαιώθηκε από τους παρόντες αλλά και από τους απόντες, που επικοινώνησαν μαζί μας, η πίστη όλων όχι μόνο στην συνέχιση της ύπαρξης της Λέσχης μας, αλλά και στην ενδυνάμωσή της, στην ανανέωσή της,  στην «Αναγέννησή της», σε ένα ….restart(!!!), σε ένα νέο ξεκίνημα.

Αυτή η διαπίστωση δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο, δημιουργεί την «ηθική υποχρέωση» - θα λέγαμε- της συμμετοχής για να δικαιωθούν οι προσδοκίες όλων μας.

Ελπίζουμε ότι θα λειτουργήσει και ως προωστική δύναμη να προχωρήσουμε, να πάμε παρακάτω!

Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε με χαρά την επόμενη εκδρομή μας, στην γιορτή « Τριήμερο Τσίπουρου και Κάστανου» που διοργανώνετε στο πανέμορφο χωριό στη Δομνίστα Ευρυτανίας για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Σύντομα θα λάβετε λεπτομέρειες για αυτό το αντάμωμα.

Ας είμαστε όλες και όλοι ΕΚΕΙ!

Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε την «υπέρβασή» μας!

Εμείς, ΜΑΖΙ, ξέρουμε να περνάμε ΚΑΛΑ!

Με το Καλό, λοιπόν, στη Δομνίστα!

       Δημ. Γαλάνης                                                                   Δημ. Σπηλιωτόπουλος

     Πρόεδρος Δ.Σ.                                                                Γεν. Γραμματέας   Δ.Σ.

Back to top