Πανευρωπαική συνάντηση 2018 στην AVIGNON της Γαλλίας.

Avignon 2018Ετοιμαζόμαστε για την  41η Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση Λεσχών Αυτοκινουμένων στην Αβινιόν  στην Νότια Γαλλία.  Η συγκέντρωση θα γίνει 2 με 6 Μαΐου. Από τις 6 Μάιου μέχρι και τις 11 Μάιου θα είναι η δεύτερη εβδομάδα του προγράμματος που θα διεξαχθεί   ταυτόχρονα σε 4 διαφορετικές περιοχές της Γαλλίας σε τέσσερις ομάδες.

Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν μεταξύ 1ης Δεκεμβρίου και 1ης Μαρτίου 2018. Το κόστος συμμετοχής είναι 120 ευρώ το άτομο για το κυρίως πρόγραμμα, 55 ευρώ για το επίσημο γεύμα και 130 ευρώ για την δεύτερη εβδομάδα του προγράμματος.  Η συμμετοχή στην δεύτερη εβδομάδα του προγράμματος και στο επίσημο γεύμα δεν είναι υποχρεωτική.  Με άλλα λόγια, μπορεί κανείς να λάβει μέρος μόνο στην πρώτη εβδομάδα και όχι στις δύο άλλες εκδηλώσεις.   Η αίτηση συμμετοχής, για να γίνει δεκτή, πρέπει να συνοδεύεται και από την καταβολή του αντίστοιχου τιμήματος.  Οι αιτήσεις και οι πληρωμές  πρέπει να γίνουν μέσω της ΕΛΑΤ.  Ανώτατος αριθμός συμμετοχών 500 Κάμπερς.

Το κυρίως πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει εκτός από την τελετή έναρξης και λήξης και την παρέλαση των μελών των διαφόρων Λεσχών, και πολλές ξεναγήσεις στην πόλη που είναι  προστατευόμενη ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την ΟΥΝΕΣΚΟ, μουσικές εκδηλώσεις , δεξίωση στο Δημαρχείο , και έκθεση προϊόντων τοπικών παραγωγών.

Το πρόγραμμα της δεύτερης εβδομάδας  θα γίνει σε 4 διαφορετικές περιοχές και όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να δηλώσει με σειρά προτίμησης που θέλει να συμμετάσχει.  Τα 4 προγράμματαείναιταεξής  1) Βόρεια : επισκέψειςστιςπόλεις Orange, Nyons, Montélimar, Vallon Pont d’Arc, la Grotte Chauvet, La Roque sur Cèze,2) Δυτικά  : « D’un Pont à l’Autre » Pont du Gard, Anduze, Mont Aigoual, Viaduc de Millau, La Couvertoirade, Le Vigan 3)Νότια : « Camargue » Arles, Saint Gilles, Manade Laurent, Les Salins du Midi, Aigues Mortes, Source Perrier, Nîmes 4) Ανατολικά : « Autour du Ventoux » Apt, Colorado Provençal, Sault, Vaison la Romaine, Carpentras, Pierrelatte. Ανώτατος αριθμός συμμετοχών 170 Κάμπερς

Η ΕΛΑΤ καλεί όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην 41η Συγκέντρωση στην Αβινιόν να το δηλώσουν έγκαιρα,  ούτως ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κρατήσεις και να διαμορφωθεί σχετικό πρόγραμμα μετάβασης και επιστροφής ανάλογα με το ενδιαφέρον.        

 

Back to top