Ενημέρωση - Πρόσκληση!

Αγαπητά μέλη,

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, σας ενημερώνουμε ότι η επόμενη συνάντησή μας θα γίνει στις Απόκριες, στην Κοζάνη, από 14 έως 20 Μαρτίου.

Να μη λείψει καμμιά και κανένας!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαστε πραγματικά ικανοποιημένες, διότι θα βρεθούμε σε μια πόλη πολύ ενδιαφέρουσα, σε μια περιοχή με πολλές ομορφιές, με ιστορικό, πολιτιστικό, αρχαιολογικό αλλά και γαστρονομικό ενδιαφέρον!

Θα βρεθούμε σε μια ξεχωριστή Αποκριά, με πολλά δρώμενα, με ιδιαίτερα παραδοσιακά στοιχεία!

Θα βρεθούμε κοντά σε ανθρώπους φιλόξενους, θα φορέσουμε και μεις…τα ρούχα μας…ανάποδα…, θα διασκεδάσουμε μαζί τους αυτές τις μέρες γλεντιού και  ξεφαντώματος, που τόσο ανάγκη έχουμε όλες και όλοι μας! Εξάλλου, δεν είμαστε «αιώνιοι» σε τούτη γη που την πατούμε…

Θα διασκεδάσουμε, όπως μοναδικά η ΕΛΑΤ ξέρει να το κάνει!!! Πάντα με εκπλήξεις, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, με τη φαντασία ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!

Όπως κάθε φορά, θα χαρούμε μια ημερήσια εκδρομή στο πιο όμορφο με θέα χωριό της περιοχής! Θα γευτούμε παραδοσιακά φαγητά!

Θα βρεθούμε στο ομοτράπεζό μας, όπως το «καλεί» η μέρα….θα μαγειρέψουμε, θα φάμε, θα πιούμε, θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε, θα γελάσουμε, θα χαρούμε την μεταξύ μας αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό και έτσι θα διαπιστώσουμε για μια ακόμα φορά το πόσο καλό κάνει στην ψυχή όλων μας αυτή η συνεύρεση, αυτή η κοινωνικοποίηση, αυτή η Συλλογικότητά μας, η ΕΛΑΤ μας !!!!

(ΤΗΝ ΕΛΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!)

Θα κάνουμε, δηλαδή, ό τι λέει το… Καταστατικό μας!!!!!

Αγαπημένα μέλη μας,

- Σύντομα θα λάβετε λεπτομερές πρόγραμμα και πληροφορίες, συντεταγμένες, κλπ.

- Σύντομα θα λάβετε πρόγραμμα για τις επόμενες τέσσερις (4) συναντήσεις μας.

- Είμαστε σίγουρες ότι θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά για βρεθούμε όλες και 
όλοι μαζί! Θα μας δώσετε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σε αυτή την πρώτη μας εκδρομή, καθότι δεν ήταν δυνατόν να κάνουμε κάτι το Φεβρουάριο.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη
να μην σας ενημερώσουμε σχετικά με τον Δήμο υποδοχής μας, τον Δήμο Κοζάνης:

Η επικοινωνία μας με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού και τον αρμόδιο διοικητικό υπάλληλο ήταν εξαιρετικά καλή! Είμαστε, ειλικρινά, ευγνώμονες για το ενδιαφέρον
τους για την Λέσχη μας!!!

Άλλος ένας λόγος να είμαστε πολλοί και πολλές!

Με το Καλό να συναντηθούμε,
Με… αποκριάτικη διάθεση,
Το Διοικητικό σας Συμβούλιο.

 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ GOOGLE MAPS

kozani

Back to top